Zonwerend glas

Er zijn diverse soorten glas op de markt. Welke u nodig heeft, hangt af van de wensen voor uw woning of bedrijfspand. Misschien is zonwerend glas voor u de juiste keuze.

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een soort isolatieglas die is voorzien van een zonwerende coating. Dit glas laat veel minder zonnewarmte toe. U heeft meer controle over de temperatuur binnen en het verhoogt dus het woon- of werkcomfort. Daarbij bespaart u op de kosten doordat u in de zomer niet hoeft te verkoelen en in de winter niet hoeft te verwarmen. Uv-stralen worden dus beperkt binnengelaten. Hierdoor wordt het verbleken van kleuren en de afbraak van kunststofmaterialen beperkt. Zonwerend glas is verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren. Zo kunt u het glas dus aanpassen aan de stijl van uw woning of gebouw.

Contact en advies

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We zijn gevestigd door heel Nederland, dus altijd dichtbij uw woning of bedrijfspand. Ons glas leveren we snel tegen altijd scherpe prijzen. Daarbij krijgt u nog eens een uitstekende garantie op het glas. Vraag dus nu snel een vrijblijvende offerte aan!