Zelfreinigend glas

Er zijn diverse soorten glas op de markt. Welke u nodig heeft, hangt af van de wensen voor uw woning of bedrijfspand. Misschien is zelfreinigend glas voor u de juiste keuze.

Zelfreinigend glas

Zelfreinigend glas bestaat uit blank glas met daarop een transparante minerale coating met fotokatalytische en hydrofiele eigenschappen. Door middel van de fotokatalytische eigenschap reageert de coating op Uv-straling in het daglicht en breekt zo het organisch vuil af. Vuil dat zich opstapelt aan de buitenkant van de ruit, zoals regensporen, stof en vuilresten uit de lucht worden effectief verwijderd.

De hydrofiele eigenschap zorgt ervoor dat het water dat op het glas valt geen druppeltjes vormen, maar het water ligt als een film over het glasoppervlak. Het water wast alle vuilresten weg. Vergeleken met gewoon glas, droogt het glas zeer snel op zonder vlekken achter te laten. U houdt met zelfreinigend glas dus meer vrije tijd over, omdat u het niet meer hoeft schoon te maken. Daarbij is het ook milieuvriendelijker omdat u geen gebruik maakt van vervuilende schoonmaakmiddelen. Bij droog weer is de ruit gemakkelijk schoon te maken door het met water af te spoelen.

Contact en advies

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We zijn gevestigd door heel Nederland, dus altijd dichtbij uw woning of bedrijfspand. Ons glas leveren we snel tegen altijd scherpe prijzen. Daarbij krijgt u nog eens een uitstekende garantie op het glas. Vraag dus nu snel een vrijblijvende offerte aan!