Voor elke woning een passend rolgordijn

Rolgordijnen zijn al jaren erg in trek. En dat niet zomaar, want ze zijn geschikt voor gebruik in elke ruimte. Zo heb je verduisterende rolgordijnen, die ideaal zijn voor in de slaapkamer. En ze bevorderen ook nog eens jouw slaapcomfort. Ook heb je rolgordijnen van de transparante variant, die geschikt zijn voor gebruik in de keuken. Rolgordijnen zijn ideaal, als je jezelf wilt afschermen, om zo iets meer privacy te hebben, maar toch nog zonlicht in huis wilt opvangen. Erg populair en trendy zijn de dupligordijnen.

Altijd ruime keus vanwege de enorme collectie

Ilumio rolgordijnen zijn te vinden in allerlei kleuren en stoffen. Zelfs de verduisterende rolgordijnen kun je in meerdere kleuren vinden, dan alleen zwart. Zo kies je altijd een rolgordijn dat bij jouw huisstijl past. Je bepaalt zelf welke sfeer er in jouw woning hangt. En bijzonder is dat niet elke kamer hetzelfde hoeft te zijn. Experimenteer met kleuren, stoffen en lichtinval. Natuurlijk zijn er van elk rolgordijn standaardmaten te vinden. Wil je graag een rolgordijn dat speciaal is gemaakt voor het raam van jouw woning? Kies dan voor de optie rolgordijnen op maat. Het maken van het rolgordijn op maat geeft de garantie dat het rolgordijn altijd de goede afmeting zal hebben en perfect zal hangen voor jouw raam, simpelweg omdat deze hiervoor gemaakt is.

Zelf de voordelen van rolgordijnen ontdekken

Je kunt voor jezelf de veelzijdigheid van rolgordijnen ontdekken door deze zelf nog online te bestellen. Gebruik de gratis kleurstalen om een passende kleur te kiezen. Weet je niet zeker welk rolgordijn er voor jouw raam past? Kies dan voor advies aan huis. Dit is geheel gratis. Weet je niet hoe de afmetingen juist moet meten? Ook hiervoor kun je hulp krijgen. En je bent ook nog eens altijd tegen meetfouten verzekerd.