Krassen in ramen laten verwijderen

Krassen in ramen verstoren de uitstraling van uw woning of bedrijfspand en belemmeren tegelijkertijd de doorgang van zonlicht. Het is daarom erg belangrijk om regelmatig uw ramen te controleren op krassen en tijdig krasherstel uit te (laten) voeren. Het is meestal echt niet nodig om een volledig nieuw raam te plaatsen als het gaat om oppervlakkige krassen. Maar houd er wel rekening mee dat krassen in ramen verwijderen een vrij moeilijke klus is die niet voor de gewone doe-het-zelver is weggelegd. Krassen in ramen verwijderen kunt u dus het beste uitbesteden.

Uitbesteden aan een professional

Natuurlijk wilt u uw woning of bedrijfspand weer helemaal tot z’n recht laten maken door krassen uit het glas te verwijderen, maar tegelijkertijd is het doel ook om krassen in het vervolg te voorkomen. Professionals die elke dag bezig zijn met krasherstel werkzaamheden kunnen u hierover adviseren en u voorzien van een persoonlijk advies. Zij beschikken over de kennis, kunde en gereedschappen om krasherstel preventief tegen te gaan en u te adviseren over regelmatig onderhoud van uw ramen en glazen deuren.

Voordelen uitbesteden

Wij zetten graag nog even de voordelen voor u op een rij zodat u niet langer meer hoeft te twijfelen over het inschakelen van een professional voor het verwijderen van krassen in uw ramen.

  • Professionals kunnen alle soorten krassen herstellen, van oppervlakkige tot hele diepe krassen.
  • Professionals kunnen u helpen de kans op nieuwe krassen in de toekomst te verminderen door preventieve maatregelen.
  • Professionals beschikken over het juiste (moderne) gereedschap en specialistische vakkennis.
  • Professionals zullen bijna nooit uw raam geheel vervangen, alleen wanneer dit echt nodig is.
  • Professionals zijn redelijk betaalbaar, vooral als u het vergelijkt met de hoeveelheid tijd en moeite die u er anders zelf aan moet besteden.

Laat je ramen regelmatig controleren op krassen

Stoort u zich dus ook zo aan krassen in uw ramen. Wacht niet te lang (want dan kan het erger worden) en schakel meteen de hulp van een professional in. Bij Housecare Service kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk een eenmalig of periodiek onderhoudsabonnement afsluiten zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zij kunnen bijvoorbeeld regelmatig langskomen om uw ramen te controleren en eventuele krassen direct te herstellen.