Ook in Huissen hebben wij een uitstekende glaszetter!

Glaszetter in Huissen

Glasschade? Glashandel-ploeg helpt u snel bij het oplossen van de schade. Daarnaast schakelt u ons ook in voor het vervangen van enkele beglazing door isolatieglas, advies over veiligheidsglas voor bedrijven en nog veel meer. Onze experts in de regio Huissen zijn van alle markten thuis. Iedere gediplomeerde glaszetter uit ons netwerk geeft advies bij uw behoeften. Dankzij nauwe contacten met diverse glashandelaren in Huissen en omgeving kunnen wij al uw ruiten op maat maken en snel leveren. Neem dus gerust contact op voor een offerte van uw nieuwe ramen.

glaszetter

Diensten glaszetter Huissen

Glasmontage is een ambacht. Iedere glaszetter uit ons netwerk geeft u daarom goed advies voor de juiste beglazing van uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Spoedklussen bij glasschade
 • Noodoplossingen bij glasschade of verbouwing
 • Glasmontage
 • Isolatieglas
 • Restauratie glas in lood
 • Advies over diverse soorten glas

Veel glassoorten zijn op voorraad en kunnen door onze glaszetter in Huissen op maat worden gesneden. Daarnaast kunnen wij op korte termijn iedere glassoort voor u bestellen. Of het nu gaat om een figuurglas voor uw eigen woning tot het nieuwste type isolatieglas voor een groot nieuwbouwproject: wij zorgen voor een snelle levering in Huissen en omgeving.

Glassoorten

De meeste glaszetters uit ons netwerk zijn aangesloten bij een glashandel, of onderhouden daar nauwe banden mee. Daarom kunnen wij allerlei maatwerk leveren voor particulieren en bedrijven. Zo heeft onze glaszetter onlangs veiligheidsglas gemonteerd bij een school in Huissen. Deze ramen zijn extra sterk, waardoor ze minder snel breken. Als het toch breekt, valt het uiteen in grote brokken in plaats van fijne scherpe splinters, die veel gevaarlijker zijn. Wij leveren en monteren onder andere de volgende glassoorten:

 • Dubbel glas
 • Enkel glas
 • Isolatieglas: HR-glas
 • Geluidwerend glas
 • Figuurglas
 • Glas in lood
 • Zonwerend glas
 • Zelfreinigend glas
 • Veiligheidsglas
 • Brandwerend glas

Diverse glassoorten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo wordt figuurglas vaak toegepast als gehard of gelaagd veiligheidsglas voor bijvoorbeeld badkamermeubilair of voordeuren, en kan isolatieglas ook zonwerend zijn. Neem gerust contact op met onze glaszetter in de regio Huissen voor meer informatie en advies over de beste glassoorten voor uw woning of bedrijfspand.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Met (schade)foto's en/of andere documenten kunnen wij je beter helpen. Selecteer 1 of meerdere bijlagen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dubbel glas

  Wij leveren steeds vaker dubbel glas aan particulieren en bedrijven in de regio Huissen. Dit staat bekend om goede warmte-isolatie en zorgt daarnaast ook voor geluidsreductie van buiten. Er treedt ook nauwelijks condensvorming op. Omdat uw woning op een constantere temperatuur blijft, geeft u dat veel comfort. Bovendien is het goed voor het milieu en heeft u een lagere energierekening. Zo bespaart u tot driehonderd euro per jaar ten opzichte van enkel glas. Dubbel glas is vaak een grotere investering dan enkele beglazing, maar verdient zichzelf binnen enkele jaren terug door lagere energiekosten. Er zijn drie manieren om uw woning in de regio Huissen beter te isoleren:

  • Dubbel glas
  • HR-isolatieglas
  • Voorzetramen

  HR-glas

  Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten, met daartussen een laag stilstaande lucht. Deze luchtspouw zorgt voor isolatie. HR-isolatieglas (hoog rendement) is een verbeterde variant. Het bestaat uit twee of meer glasplaten, met daartussen een laagje gas. Dit gas heeft een hogere isolatiewaarde dan een luchtspouw. Daarnaast kan HR-isolatieglas uitgerust zijn met een nauwelijks waarneembare metaalfolie, dat warmtestraling aan beide kanten van het raam weerkaatst. Dat zorgt voor warmere winters omdat de warmte beter binnen blijft, en koelere zomers omdat de warmte naar buiten wordt gereflecteerd. HR-isolatieglas is verkrijgbaar in diverse varianten en prijzen, zoals HR+, HR++ en HR+++. Hoe meer plusjes, hoe hoger de isolatiewaarde van het product.

  Indien het niet mogelijk is om isolatieglas te plaatsen, kunt u kiezen voor een voorzetraam. Onze glaszetter uit Huissen plaatst hierbij een tweede raam. Samen met het oorspronkelijke raam wordt dit luchtdicht bevestigd, zodat er ter plekke een isolerende luchtspouw wordt gebouwd. Dit is bijvoorbeeld een goede oplossing voor tochtige glas-in-loodramen. Neem gerust contact op met een glaszetter uit Huissen voor meer informatie over deze opties.

  Glasschade Huissen

  Glasschade in Huissen of omgeving? Onze glaszetter komt snel bij u langs om de schade te herstellen. Zo hoeft u niet langer in de kou te zitten, of bang te zijn dat gelegenheidsdieven toegang verkrijgen via uw toch al beschadigde ruit. Onze glaszetter uit Huissen is gespecialiseerd om de beglazing ter plekke te monteren. Geeft u bij de schademelding aan wat de formaten van de beschadigde ruit zijn, en om welk soort beglazing het gaat? Dan kunnen wij u het snelst helpen. Onze glaszetter in Huissen heeft nauwe contacten met de glashandel, zodat de meeste ramen en standaard formaten ruimschoots aanwezig zijn. Als uw glassoort niet direct leverbaar is, plaatsen wij een noodoplossing. Dit bestaat meestal uit een raam van enkel glas, dat snel en gemakkelijk op maat gesneden kan worden. Zodra het juiste materiaal is geleverd, komen wij op afspraak bij u langs om het noodraam te vervangen voor een permanente oplossing waarmee u weer jaren vooruit kunt.

  Zakelijke markt

  Bedrijven stellen vaak meer eisen aan de beglazing dan particulieren, omdat zij dagelijks verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van vele personen. Onze glaszetter geeft informatie en advies over diverse mogelijkheden, zoals isolatieglas, veiligheidsglas, zelfreinigend en brandwerend glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Afhankelijk van uw branche, ligging en budget zijn er diverse mogelijkheden. Zo let onze glaszetter goed op veiligheid bij tankstations en kinderdagverblijven, of stelt hij isolatie centraal bij een milieubewust bedrijf dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft. Bij bedrijven aan een snelweg of drukke spoorwegovergang stellen we geluidsreductie centraal. Neem gerust contact op voor advies en een vrijblijvende offerte.

  Glas in lood

  Glas in lood behoort tot een oude traditie en vraagt om ambachtelijk werk. Onze glaszetter in Huissen verzorgt restauraties en nieuwe ontwerpen voor glas in lood. Bij restauraties wordt ieder glasstukje nauwkeurig uitgezocht op basis van kleur en structuur, waarna het op de juiste maat in het loodwerk wordt ingevoegd. Na restauratie ziet het raam er weer authentiek uit. Daarnaast is het mogelijk om een eigen ontwerp of idee te laten maken. Dat geeft uw erker, woning of entreehal van de organisatie een geheel eigen sfeer.

  Vraag snel en vrijblijvend offertes aan

  Neem contact op en ontvang vrijblijvend een offerte van een ervaren glaszetter uit de omgeving Huissen. Geeft u bij de aanvraag alvast aan om welke formaten ruiten het gaat? Dan kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.

  U bent op de pagina van Huissen, u kunt onze glaszetters ook vinden in Lichtenvoorde en Lochem en Lunteren.