Glasschade

Heeft u glasschade? Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om glasschade aan uw ramen, deuren, schuifdeuren of ander glas te repareren. Neem snel contact op met onze glaszetter bij u in de buurt.

Glasschade herstellen

Is er ingebroken, ging er een bal door de ruit of is het raam gesprongen? Geen nood: dankzij onze landelijke dekking is er altijd een ervaren glashandel bij u in de buurt. Een vakkundige medewerker komt zo snel mogelijk bij u langs om de glasschade te herstellen. Het gebroken of beschadigde glas wordt verwijderd en opgeruimd. U kunt onze glaszetter bij de melding alvast helpen door de juiste afmetingen van het beschadigde raam door te geven.

Diverse soorten glas

Een glashandel heeft altijd een ruime voorraad met diverse standaardmaten voorradig. De kans is daardoor groot dat u in één keer wordt geholpen bij glasschade. Toch is glasmontage vaak maatwerk. Als uw type glas niet aanwezig is, dan biedt onze glashandel u een noodoplossing tot het juiste raam is geleverd. Dat kan bijvoorbeeld voorkomen bij glas-in-loodramen, ramen met bijzondere vormen of figuurglas. Ook kan het zijn dat een bijzonder type op dat moment niet aanwezig is in het juiste formaat. Een glaszetter kan ter plaatse enkel glas op maat maken, zodat u tot de levering verzekerd bent van een tochtvrije woning of kantoorpand. Daarna maken wij een afspraak met u om het te vervangen op een moment dat het u goed uitkomt. Neem dus gerust contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is bij Glashandel-ploeg.

Deur- en raamkozijnen

Bij normale werkzaamheden wordt alleen het glas vervangen. Bij ernstig beschadigde deur- of raamkozijnen, bijvoorbeeld na een inbraak of door ouderdom, kan onze glashandel deze meeleveren in de stijl van uw woning. Kozijnen zijn leverbaar in diverse afmetingen en materialen, zoals kunststof, aluminium en hout. Ook zijn er diverse kleuren beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tips bij glasschade

Stel allereerst de oorzaak van de glasschade vast. Als er een bal door het raam is gegaan, is dit direct duidelijk. Maar bij een inbraak is het belangrijk dat u eerst de politie belt om de schade op te nemen en voor eventueel sporenonderzoek. Laat de schade vervolgens zo snel mogelijk herstellen. Neem hiervoor contact op met onze ervaren glaszetters bij u in de regio. Ook als het ‘slechts’ een barst of scheurtje lijkt te zijn. In dat geval breekt een ruit alsnog snel , omdat het nu gevoeliger is voor de weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Neem ook contact op met uw verzekering. De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden schade die is ontstaan door een inbraak. Daarnaast hebben veel huiseigenaren een glasverzekering afgesloten. Als het raam spontaan is gesprongen, kunt u controleren of dit binnen de garantie valt. Neem hiervoor contact op met de leverancier.

Contact

Neem gratis en vrijblijvend contact op met Glashandel-Ploeg. Geef daarbij ook aan om welke afmetingen en welk type het gaat. U zult een offerte krijgen van de glaszetter in uw buurt. Is er spoed vanwege glasschade? Geef dit dan aan en een glashandelaar bij u in de buurt neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor reparatie.