Geluidwerend glas

Er zijn diverse soorten glas op de markt. Welke u nodig heeft, hangt af van de wensen voor uw woning of bedrijfspand. Misschien is geluidwerend glas voor u de juiste keuze.

Geluidwerend glas

Geluidwerend glas bestaat uit gelaagd glas met daartussen één of meer geluidwerende folies. Tussen het glas zit meestal een extra brede spouw en het geheel vormt samen geluidwerend isolatieglas. Geluidwerend glas is verkrijgbaar in enkel glas en dubbel glas.

Met geluidwerend glas heeft u niet langer last van het lawaai uit de omgeving, zoals drukke wegen, vliegtuigen of een drukke stad. U kunt nu in alle rust genieten van een stille omgeving en het zorgt voor een goede nachtrust. Ook wordt het geluid van regen en hagel op de ramen gereduceerd. Daarnaast zorgt het glas tegelijkertijd voor een lagere energierekening, omdat het ook warmte isoleert.

Contact en advies

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We zijn gevestigd door heel Nederland, dus altijd dichtbij uw woning of bedrijfspand. Ons glas leveren we snel tegen altijd scherpe prijzen. Daarbij krijgt u nog eens een uitstekende garantie op het glas. Vraag dus nu snel een vrijblijvende offerte aan!