Enkel glas

Er zijn diverse soorten glas op de markt. Welke u nodig heeft, hangt af van de wensen voor uw woning of bedrijfspand. Misschien is enkel glas voor u de juiste keuze.

Enkel glas

Enkel glas was lange tijd het meest populaire glas in Nederland. Niet zo gek natuurlijk, het is goedkoop, kan snel geleverd worden en ter plekke op maat worden gesneden. Een nadeel van enkel glas is dat het niet isoleert en veel geluid doorlaat. Maar het kan nog steeds goed gebruikt worden voor glas binnenshuis, zoals een glazen deur. Glas in uw interieur geeft de woning een bijzondere en exclusieve uitstraling.

Enkel glas is in veel soorten en kleuren verkrijgbaar, zoals groen, brons en grijs. Het wordt geheel op maat gemaakt en afgewerkt volgens uw wensen. Zo is het verkrijgbaar in verschillende diktes, van 2 tot 24 millimeter.

Contact en advies

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We zijn gevestigd door heel Nederland, dus altijd dichtbij uw woning of bedrijfspand. Ons glas leveren we snel tegen altijd scherpe prijzen. Daarbij krijgt u nog eens een uitstekende garantie op het glas. Vraag dus nu snel een vrijblijvende offerte aan!