Glashandel Terneuzen

Woont u in Terneuzen of omstreken en bent u op zoek naar een vakman voor uw glas? Wilt u uw oude glas laten vervangen, of wilt u een nieuw raam plaatsen in uw huis? Wij kunnen uw glas zetten, vervangen of repareren. Voor al uw glas zaken in en om uw huis of bedrijfspand in Terneuzen bent u bij uw glashandel aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en hebben veel ervaring in Terneuzen en omgeving. We kunnen u adviseren over welk glas in uw pand het beste is. Elke klus met glas kunnen wij aan!

Ruim assortiment

In Terneuzen leveren en plaatsen wij alle glassoorten. In onze glashandel vindt u een ruim assortiment, waaronder dubbel glas, isolatieglas, veiligheidsglas, draadglas, figuurglas en glas-in-lood. De glassoort van uw keuze wordt door onze vakmannen op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd in uw woning, winkel of bedrijfspand in Terneuzen of omgeving. U heeft hier geen omkijken meer naar!

Service en kwaliteit

Naast een scherpe prijs biedt uw glashandel, specialist op het gebied van glas in Amsterdam, u maximale kwaliteit. Verzorgdheid, betrouwbaarheid en het naleven van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in het repareren, bewerken en zetten van glas. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en deskundigheid op het gebied van glasproductie. Woont u in Terneuzen en bent u op zoek naar kwaliteitsglas? Wij zijn u graag van dienst.

Plaatsen of vervangen van glas

Bij onze glashandel bedrijf bent u aan het juiste adres voor servicegerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit en motivatie. We begrijpen dat het nooit prettig is om lang met glasschade te blijven zitten: een scheur kan erger worden, gebroken glas kan gevaarlijk zijn en dan hebben we het nog niet eens over mogelijke inbrekers die naar aanleiding van uw schade de kans schoon zien hun slag te slaan. Onze glaszetters zijn dan ook gespecialiseerd in het ter plekke vervangen van glas. Zo blijft u nooit lang zitten met de overlast die glasschade veroorzaakt!

Contact met uw glashandel

Wij bieden u uitstekende service; we proberen altijd te voldoen aan uw wensen en behoeften. We streven immers naar maximale tevredenheid van de klant! U kunt bij onze glashandel terecht voor het leveren, plaatsen en herstellen van alle soorten glas in Terneuzen en omstreken. Wij kunnen daarnaast ook totaaloplossingen bieden voor nieuwbouw en verbouwingen. Wilt u meer weten over uw glashandel in Terneuzen of in de regio Terneuzen? Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de verschillende diensten, tarieven en producten.

Werkgebied informatie
Glashandel projecten in Terneuzen
Glas in TerneuzenGlas TerneuzenGlashandel project in TerneuzenGlas in lood in Terneuzen
Offerte aanvragen
LET OP! Alleen aanvragen voor het vervangen en zetten van ruiten worden in behandeling genomen. Dus GEEN aanvragen voor tafels, aquaria, vitrinekasten, enz.

Voor- en achternaam*

Adres en huisnummer*

Postcode*


Please leave this field empty.

Omschrijving opdracht*

Type code over*: captcha

Beton offerte beveiliging

  • Wij behandelen alleen correct ingevulde aanvragen.
  • Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de aanvraag.
  • Alle werkzaamheden vallen onder Kluskeur garantie.
  • Wij werken samen met Kluswebsite voor de beste service.
Terneuzen