Glashandel Terneuzen

Woont u in Terneuzen of in de omgeving van Terneuzen en bent u op zoek naar een echte glasspecialist? Zoekt u bijvoorbeeld een speciale glassoort voor uw nieuwbouwwoning, of heeft u op maat gemaakt glas nodig voor een ruit met vreemde afmetingen? Bij onze glashandel in Terneuzen bent u voor al deze verzoeken aan het juiste adres.

Jarenlange ervaring

Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd in de gehele regio Terneuzen, vanwege onze kennis, kunde en uitstekende service. Wij leveren vrijwel iedere soort beglazing. Of u nu wilt dat wij uw gehele pand van beglazing voorzien, of alleen op zoek bent naar vrijblijvend advies: wij zijn u graag van dienst.

Ruim assortiment glassoorten

Bij de glashandel in Terneuzen vindt u een ruim assortiment glassoorten, die wij stuk voor stuk op maat kunnen maken en lukken leveren bij u in Terneuzen. Onze glaszetters hebben hiermee jarenlange ervaring, waardoor u zeker weet dat het werk op correcte wijze wordt uitgevoerd. Dit is belangrijk, niet goed geplaatst glas kan immers lekkage en andere problemen veroorzaken. In Terneuzen hoeft u zich hier gelukkig niet druk over te maken. U vindt bij onze glashandel onder andere de volgende soorten beglazing:

 • Standaard enkel glas
 • Dubbel glas
 • Isolatieglas
 • Hard glas
 • Veiligheidsglas
 • Figuurglas
 • Draadglas
 • Glas-in-lood

Ook kunt u in Terneuzen bij de glashandel terecht voor bijzondere toepassingen van glas, zoals glazen deuren, douchecabines en glazen tussenwanden.

Contact met uw glashandel

In Terneuzen en in de gehele omgeving van Terneuzen hebben vele particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, horecagelegenheden en overheidsinstellingen al naar tevredenheid kennis gemaakt met de snelheid en vakkundigheid van onze glashandel. Een geruststellende gedachte voor u als klant! Onze werkplaatsen wordt altijd bemand door glaszetters die beschikken over bewezen vakmanschap en kennis van zaken. De glaszetters van onze glashandel worden bovendien uitstekend opgeleid en werken met de meest moderne technieken, materialen en gereedschappen. In Terneuzen kunt u altijd op ons rekenen! Uw beglazing wordt altijd op korte termijn geleverd en vakkundig geplaatst in uw woning, winkel of bedrijfspand in Terneuzen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de glashandel.

Werkgebied informatie
Glashandel projecten in Terneuzen
Glas in TerneuzenGlas TerneuzenGlashandel project in TerneuzenGlas in lood in Terneuzen
Offerte aanvragen
LET OP! Alleen aanvragen voor het vervangen en zetten van ruiten worden in behandeling genomen. Dus GEEN aanvragen voor tafels, aquaria, vitrinekasten, enz.

Voor- en achternaam*

Adres en huisnummer*

Postcode*


Please leave this field empty.

Omschrijving opdracht*

Type code over*: captcha

Beton offerte beveiliging

 • Wij behandelen alleen correct ingevulde aanvragen.
 • Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de aanvraag.
 • Alle werkzaamheden vallen onder Kluskeur garantie.
 • Wij werken samen met Kluswebsite voor de beste service.
Terneuzen