Glashandel Terneuzen

De glashandel uit Terneuzen heeft in de loop van de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als een glashandel met een ruim assortiment aan glas voor scherpe prijzen en een uitstekende dienstverlening als glaszetters. Dit heeft geleid tot een grote groep vaste klanten in de regio Terneuzen, die voor al hun glas en gerelateerde zaken steeds weer terugkomen bij hun favoriete glashandel.

Ons assortiment glassoorten

De glashandel in Terneuzen beschikt over een ruime collectie aan glas, zoals glas-in-lood en isolatieglas. Isolatieglas kan door ons altijd op zeer korte termijn worden geleverd en gemonteerd, evenals de meeste andere soorten beglazing. Vrijwel alle glassoorten hebben wij op voorraad. Mochten we uw glas toch moeten bestellen, gebeurt dit altijd direct en dragen wij zorg voor snelle en vakkundige levering en montage.

Kwaliteit en service

Glashandel heeft in de loop een grote groep vaste klanten opgebouwd in Terneuzen en de omliggende regio. En dat is niet zonder reden. Ons assortiment glas is zeer uitgebreid, kwalitatief hoogwaardig en beschikbaar voor scherpe prijzen. Onze glaszetters staan bekend om hun klantgerichtheid en service. Als u dit zelf wilt ervaren, dan kunt u contact met ons opnemen. In [PLAAS] en in de omgeving van Terneuzen bent u bij onze glashandel aan het juiste adres voor:

 • Reparatie en herstel van gebroken beglazing
 • Werkwijzen volgens de laatste technieken
 • Werkplaatsen met ruime voorraad
 • Zeer ruim assortiment in eigen glasmagazijn
 • Veiligheidsglas in alle soorten en maten
 • Energiebesparende techniek en glassoorten
 • Allerlei soorten glasbewerking
 • Hardglazen deuren of dakramen

Glaszetters van onze glashandel

In Terneuzen en omgeving zijn de glaszetters van onze glashandel altijd snel ter plaatse om u te helpen met uw glasschade. Naast particulieren werken onze glaszetters veel voor woningcorporaties, appartementeigenaren en instanties in Groningen. Niet alleen voor het repareren van glas, maar ook voor de complete vervanging van uw ramen kunt bij onze glashandel in Terneuzen terecht. Wilt u meer weten over de diensten van onze glashandel in Terneuzen? Een offerte aanvragen of meteen een afspraak maken me een ervaren glasspecialist? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Contact met uw glashandel

De glaszetters van onze glashandel worden uitstekend opgeleid en werken met de meest moderne technieken, materialen en gereedschappen. In Terneuzen kunt u altijd op ons rekenen! Uw beglazing wordt altijd op korte termijn geleverd en vakkundig geplaatst in uw woning, winkel of bedrijfspand in Terneuzen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de glashandel.

Werkgebied informatie
Glashandel projecten in Terneuzen
Glas in TerneuzenGlas TerneuzenGlashandel project in TerneuzenGlas in lood in Terneuzen
Offerte aanvragen
LET OP! Alleen aanvragen voor het vervangen en zetten van ruiten worden in behandeling genomen. Dus GEEN aanvragen voor tafels, aquaria, vitrinekasten, enz.

Voor- en achternaam*

Adres en huisnummer*

Postcode*


Please leave this field empty.

Omschrijving opdracht*

Type code over*: captcha

Beton offerte beveiliging

 • Wij behandelen alleen correct ingevulde aanvragen.
 • Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de aanvraag.
 • Alle werkzaamheden vallen onder Kluskeur garantie.
 • Wij werken samen met Kluswebsite voor de beste service.
Terneuzen